Selecteer een pagina

Identiteit van de ondernemer

Vonck Jewels – Assen
E-mail: info@vonckjewels.nl
Website: www.vonckjewels.nl – www.vonckjewels.com
btw nummer: NL002156424B17
kvk: 04082405
contactpersoon: mevrouw A.S. Vonck
 
Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die worden geplaatst via www.vonckjewels.nl of vonckjewels.com. De toepasselijkheid van algemene voorwaarden waarnaar door de afnemer/consument wordt verwezen wijst Vonck Jewels hierbij uitdrukkelijk van de hand. Een overeenkomst komt tot stand nadat Vonck Jewels de bestelling per e-mail heeft bevestigd.
 
Prijzen zijn inclusief btw. Aanbiedingen en prijzen gelden zoals op de website aangegeven, na bevestiging van uw bestelling zal niet meer van deze prijzen worden afgeweken. Een uitzondering hierop is een eventuele (technische) fout waardoor een artikel onverhoopt en ten onrechte op € 0,00 staat, in dat geval heeft Vonck Jewels te allen tijde het recht deze fout te herstellen.
 
Bestellen van producten
Na bestelling via de webwinkel ontvangt u een automatische e-mail met bevestiging en het totale bedrag (inclusief verzendkosten). Heeft u dit niet binnen een aantal uur ontvangen, neem dan per e-mail of whatsapp contact op (06-12 47 01 03), omdat er dan wellicht met het e-mail verkeer of met het invullen van de gegevens iets niet helemaal goed is gegaan.
Indien een bestelling wordt betaald met Ideal/Mistercash/Sofortbanking verstuurt Vonck Jewels uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen. Kiest u voor “vooruitbetaling” dan gaat deze termijn in op het moment dat de betaling door Vonck Jewels wordt ontvangen. Een uitzondering op de levertijd zijn artikelen die speciaal voor u worden vervaardigd. De levertijd zal in overleg met u geschieden, maar zal doorgaans voor op maat gemaakte artikelen maximaal 5 werkdagen zijn.
Gelieve bij “vooruitbetaling” zo spoedig mogelijk, echter binnen 7 dagen, het verschuldigde bedrag over te maken. Is de betaling niet binnen een week ontvangen dan sturen wij een herinneringsmail. Is de betaling 14 dagen na orderbevestiging niet binnen dan vervalt de bestelling/overeenkomst automatisch. Vonck Jewels stuurt u daarover nogmaals een laatste e-mail.
 
Rekeningnummer: NL64 RABO 0302.888.969  t.n.v. A.S. Vonck te Assen. Vermeld hierbij a.u.b. uw naam en het ordernummer. Betalen en bestellen vanuit het buitenland is mogelijk.
 
Betaalmogelijkheden
Betalen kan bij Vonck Jewels door middel van Ideal, Paypal of vooruitbetaling.
De bestelbevestiging kan gebruikt worden voor uw administratie.
 
Aansprakelijkheid bij verzenden
Vonck Jewels is niet aansprakelijk te stellen voor fouten, breken of scheuren ontstaan tijdens het transport. Vonck Jewels doet er alles aan om producten zo in te pakken dat er zo min mogelijk kans op schade bij vervoer is. Vonck Jewels is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van poststukken. De schade hiervan kan niet op Vonck Jewels verhaald worden. Echter, mocht u een product niet (in goede staat) ontvangen, stel ons daarvan dan zo spoedig mogelijk op de hoogte zodat wij in overleg een passende oplossing kunnen overeenkomen.
 
Verzendkosten
Vonck Jewels verzendt uw bestelling GRATIS (binnen Nederland) per luchtkussenenveloppe. Binnen Europa betaalt u maar € 4,95. Bij brievenbuspost per luchtkussenenveloppe kan de zending niet worden getraceerd, waardoor verzending op deze wijze voor eigen risico is. Sieraden met een waarde van € 50,- of hoger versturen wij standaard met een brievenbuspakje (€ 3,95) waarbij traceren wel mogelijk is. Wij bieden verder de mogelijkheid tot het verzenden via pakket waarbij traceermogelijkheid is. Deze keuze kunt u zelf aangeven tijdens het bestelproces.
 
Aansprakelijkheid product
Vonck Jewels besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van de prijzen, afmetingen en kleuren en beschrijvingen van de producten. Mochten er verschillen optreden naar aanleiding van een ander verwachtingspatroon dan is Vonck Jewels hier niet voor aansprakelijk. Echter kunt u binnen 14 dagen van uw aankoop afzien en deze onaangebroken en ongebruikt terugsturen. Het bedrag wordt teruggestort zodra het artikel is ontvangen. Zie ook ons retourbeleid. Vonck Jewels kiest de materialen waarmee ze de sieraden maakt zorgvuldig uit.  Vonck Jewels is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan door onjuist gebruik van het sieraad.
 
Garantie
Op de sieraden van Vonck Jewels biedt Vonck Jewels 6 maanden garantie. De garantietermijn gaat in op de dag van aankoop van de artikelen, het aankoopbewijs is het garantiebewijs. De garantie betreft onderdelen en de sluiting.  
Buiten de garantie valt:
  •  natuurlijke slijtage door gebruik.
  •  leer- of lakbeschadiging, verkleuring van metalen, vlekken, of kralen die afgeven. Dit kan ontstaan door de zuurgraad van de huid, door het blootstellen aan parfum, zeep, haarlak, cosmetica en (zee-          en chloor)water en chemicaliën. Dus niet baden, douchen, zwemmen of schoonmaken met de sieraden om, en laat de sieraden niet in direct contact komen met parfum, haarlak en cosmetica.
  • schade ontstaan door onzorgvuldig gebruik, onderhoud en/of bewaren. Bewaar het sieraad bij voorkeur in een zakje of sieradenkistje.
  • blootstellen aan vocht, extreme warmte (de volle zon kan geverfde materialen doen verkleuren), koude of droogte.
  • veranderingen welke zijn aangebracht door uzelf of door derden.
 
Overmacht
Overmacht zijn alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop Vonck Jewels geen invloed kan uitoefenen waardoor Vonck Jewels niet in staat is de verplichtingen na te komen (bv. overheidsmaatregelen, vertraging in aanvoer, invoerbelemmeringen, ernstige ziekte etcetera). Bij overmacht kan Vonck Jewels niet aan zijn verplichtingen voldoen; indien sprake is van overmacht zal Vonck Jewels dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 8 dagen melden aan de klant/afnemer/consument.
 
Toepasselijk recht
Op elke overeenkomst tussen Vonck Jewels en de klant/afnemer/consument is Nederlands recht van toepassing. Het Weens koopverdrag is uitdrukkelijk uitgesloten.
 
Levertijden
Tenzij sprake is van overmacht, zal Vonck Jewels de bestelde goederen na ontvangst van betaling binnen 1 tot 3 werkdagen versturen, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven in het bestelproces. Bij speciaal vervaardigde artikelen is de levertijd in overleg, doch doorgaans tot maximaal 5 werkdagen.