Selecteer een pagina

BETALEN

U kunt kiezen uit betaling door middel van Idealvooruitbetaling of Paypal.

 
Ideal betaling is gemakkelijk en gaat vertrouwd via uw eigen bank, Paypal via uw eigen account.
 

VERZENDEN

Verzenden binnen Nederland
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 1,95 bij een bestelling tot € 30,–. Is het bestelbedrag meer dan € 30,– dan wordt uw bestelling GRATIS verzonden!
 
Uw bestelling kan ook als traceerbaar brievenbuspakketje worden verstuurd; de kosten daarvoor zijn € 3,95, deze keuze kunt u zelf maken tijdens het bestelproces.
Bestellingen boven de € 50,- worden standaard verzonden als traceerbaar brievenbuspakketje.
 
Verzenden naar België, Duitsland, Europa
Binnen Europa betaalt u maar € 4,95 voor de verzending mits verzonden in een luchtkussenenveloppe. Uw bestelling wordt dan met priority verstuurd.
 
Uw bestelling kan ook als traceerbaar pakket worden verstuurd, de kosten daarvoor zijn € 9,50,  deze keuze kunt u zelf maken tijdens het bestelproces.
RUIL –  EN RETOURNEER PROCEDURE
 

U stuurt een e-mail aan info@vonckjewels.com waarin u aangeeft dat u producten wilt ruilen of retourneren.

Download hier het retourformulier indien u artikelen wenst te retourneren en stuur dit formulier samen met de retour te sturen artikelen terug.

Vonck Jewels behandelt retourzendingen zoals geregeld is door wetgeving. Bij de aankoop van producten online heeft u de mogelijkheid de producten binnen 14 dagen na de datum van ontvangst retour te sturen. Het product mag worden geretourneerd mits niet beschadigd en ongebruikt en in de originele verpakking.  Indien een sieraad speciaal voor u is vervaardigd is dit niet van toepassing.

 

De verzendkosten van het opsturen en retourneren van enkele artikelen komen voor uw rekening. Indien u de gehele zending retourneert vergoedt Vonck Jewels zowel de verzendkosten van het sturen als ook de retour verzendkosten, dit geldt voor de retour verzendkosten ook als wij een fout hebben gemaakt met de artikelen van uw bestelling. Het bedrag van de retour gestuurde artikelen wordt zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

 

Ruilen voor andere artikelen is ook altijd mogelijk.

Alleen retourzendingen met een volledig ingevuld bijgevoegd retourformulier worden in behandeling genomen.

Retourzendingen kunt u per luchtkussenenveloppe terugsturen (eventueel dezelfde enveloppe als waarmee wij uw bestelling hebben verzonden, haal dan de adressticker eraf en plak/schrijf ons adres er op). Niet vergeten te frankeren met nieuwe postzegels.

Het terug sturen is voor uw eigen risico, dit houdt in dat mocht de zending onverhoopt niet bij ons aankomen wij daarvoor geen aansprakelijkheid kunnen hebben. Wilt u hierover zekerheid dan kunt u de retourzending aangetekend verzenden. Artikelen die u wenst te ontvangen in ruil voor retour gestuurde artikelen zal Vonck Jewels na ontvangst van de retourzending aan u sturen.